Tai Chi workshop

Een tai chi workshop is geschikt als bedrijfsuitje, ter opluistering van een bijeenkomst of als onderdeel van een training. Een tai chi workshop is ontspannend, brengt mensen in beweging en draagt bij aan de teamspirit. Onze professionele docenten spelen daarbij graag in op uw wensen.

> Meer over  tai chi workshops...

Tai Chi workshop voor grote groepen

Ook voor groepen van 50 - 500 personen verzorgen wij tai chi workshops. Zeer geschikt als plenaire aftrap, onderbreking of afsluiting van uw zakelijke evenement, meeting of bedrijfsfeest.

> Meer over tai chi workshops voor grote groepen...

Mindfulness workshop

Een goede keuze als bedrijfsuitje, moment ter bezinning bij een bijeenkomst of als onderdeel van een training. Een mindfulness meditatie workshop is rustgevend en leert de deelnemers bewust te ontspannen.

> Meer over mindfulness workshops...

Qigong workshop

Qigong wordt wel omschreven als ‘Chinese yoga’. Deze bewegingsleer is net als tai chi gericht op het bevorderen van het lichamelijk en geestelijk welzijn. Een qigong workshop is zeer geschikt als onderdeel van uw meeting, wanneer een gezamenlijk moment van rust en ontspanning is gewenst.

> Meer over  qigong workshops...

Overige workshops

Naast bovengenoemde workshops verzorgen wij ook workshops Pushing Hands, 'Office Stretch' en 'Tai Chi & Leiderschap'. Ook maken we graag een workshop op maat die aansluit bij het thema van uw bijeenkomst. Bij grotere evenementen en vitaliteitsdagen kunnen we ook yoga workshops verzorgen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Tjeerd Verbeek.