Office stretch is een mix van oefeningen uit tai chi, yoga en fitness en geinspireerd op de methode Egoscue. Het is er volledig op gericht om de effecten van langdurig zitten op het lichaam te neutraliseren. Ideaal dus voor kantoor-medewerkers, die klachten aan het bewegings-apparaat (bijvoorbeeld RSI of rugpijn) willen voorkomen of verminderen. Office Stretch is ook zeer geschikt voor mensen die weer willen gaan beginnen met sporten.

Lesinhoudoffice stretch - bedrijfsyoga
In een office stretch sessie doorlopen de deelnemers een rijk gevarieerde set bewegingen. Dit draagt op actieve wijze bij aan een krachtig en soepel lichaam en een goede houding. Daarnaast wordt het plezier in bewegen en het nut daarvan onderstreept.

Resultaat
Behalve dat het een verfrissende werking heeft, doorbreekt het de langdurige zithouding van uw personeel. Office stretch verbetert de lichaamshouding en draagt daarmee bij aan:

  • Preventie klachten bewegingsapparaat
  • Reductie klachten bewegingsapparaat

Praktisch
De office stretch lessen worden wekelijks incompany gegeven en duren 30, 45 of 60 minuten. Het maximum aantal deelnemers is 20 per groep. Naast een ruimte (vergaderzaal) van circa 50m2 zijn er yogamatjes nodig. Er zijn twee formats: blokken van 10 lessen of doorlopend.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u weten hoe te starten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak. Zie ook de andere lessen de we aanbieden als verzuimpreventie.