Door uw medewerkers de mogelijkheid te bieden regelmatig te bewegen en ontspannen, levert u een bijdrage aan hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Gezonde medewerkers verzuimen minder en presteren beter. Ons aanbod van incompany vitaliteits-lessen is een uitstekende manier om stress en bewegingsarmoede te verminderen en daarmee het ziekteverzuim terug te dringen.

Aanbod

Wij verzorgen diverse lessen waarin bewegen en ontspannen centraal staan. Deze lessen dragen bij aan het voorkomen of verminderen van klachten aan het bewegingsapparaat (rug, RSI) en stress.

Tai Chi

> Meer over wekelijkse tai chi lessen op het werk...

Mindfulness

Office Stretch

Lees meer over wekelijkse office stretch lessen op het werk...

Qigong

Lees meer over wekelijkse qigong lessen op het werk...

Verbeek Bedrijfstaichi heeft 15 jaar ervaring met het opzetten en aanbieden van incompany vitaliteitslessen. Ons aanbod past goed naast andere tools voor gezondheids-management zoals stoelmassage en bedrijfsfitness.

Positieve effecten

De preventie van ziekteverzuim staat in ons aanbod voorop. Daarnaast verhoogt het de productiviteit en draagt het bij aan een vitale bedrijfscultuur. Ook maakt u uw organisatie aantrekkelijker voor werknemers. Het aanbod bevordert een gezonde leefstijl en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van uw werknemers.

Praktische voordelen

Alle lessen kunnen in gewone, ruimzittende kleding worden gedaan. De kans op blessures is bij deze beheerste bewegingsvormen zeer klein en het kan op elke leeftijd worden beoefend. Faciliteiten zoals doucheruimtes of sportmateriaal zijn niet nodig.

Meer informatie

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons verzuimpreventie-aanbod of een afspraak.