Naast workshops en lessen, biedt Verbeek Bedrijfstaichi ook trainingen aan. Op dit moment zijn de volgende incompany trainingen beschikbaar:

RSI preventie training

Er is wat minder aandacht voor RSI in de media, maar het aantal werknemers met klachten aan nek, schouder, arm en hand is onverminderd hoog. In de RSI preventie training leren medewerkers wat zij zelf kunnen doen om klachten te voorkomen of verminderen.
Lees meer…

Tai Chi & Leiderschap

Leiderschap heeft veel aspecten. In de tai chi benaderen we leiderschap vanuit het nonverbale, de relatie leiden-volgen, het belang van luisteren en de ontwikkeling van kwaliteiten als lichaamsbewustzijn, kalmte en intuitie. Ook het loslaten van controle is een centraal thema. De training is een mix van communicatieve, meditatieve en fysieke oefeningen. Op dit moment bieden we deze training (duur 2-4 uur) alleen incompany aan. De training is voortgekomen uit workshops die we de afgelopen jaren gaven voor managers van o.a. Philips en Maersk. Als u interesse heeft, stuur ons dan vrijblijvend een mailtje.

Ontspannings-training

Een training waarin de deelnemers zich bewust leren te ontspannen. In een aantal bijeenkomsten wordt onder begeleiding van twee trainers gewerkt aan meer ontspanning. Als u interesse heeft of op de hoogte gehouden wilt worden, stuur ons dan vrijblijvend een mailtje.