Hieronder de ervaringen van enkele van onze klanten:


Triodos Bank

In juni 2023 gaf Roderik Schoorlemmer een tai chi sessie voor een team van de Triodos bank. Deze vond plaats bij hun prachtige hoofdkantoor op landgoed de Reehorst in Driebergen.

“We hebben een erg leuke sessie gehad. De reacties waren erg positief. We hadden een mooie plek buiten in het gras, niet ver van ons pand en dat was heerlijk met het fantastische weer! Het was een leuke kennismaking met Tai Chi. Geen verbeterpunten!” R.W.


Gemeente Utrecht

Bij een middag voor Netwerk Assistenten Utrecht (NAU) van de Gemeente Utrecht in het LaVie Meeting Center, gaf Tjeerd Verbeek in april 2023 een qigong workshop aan 15 medewerkers.

“Ik heb alleen maar hele positieve reacties ontvangen van de deelnemers. Iedereen vond het leuk en ook de humor erbij viel goed in de smaak. Verbeterpunten hebben we niet ontvangen, dus goed gedaan!” L.H.


ING

In november 2022 verzorgde Verbeek Bedrijfstaichi drie mindfulness workshops bij een vitaliteitsdag van de ING bank. Daarna werden we teruggevraagd en om in maart 2023 nogmaals drie workshops bij een andere ’wellbeing day’ te geven in het Planetarium te Amsterdam. De docenten voor deze Engelstalige mindfulness workshops waren Lucien Staarink en Eva Kaldenbach.

“All went great and the feedback thus far has been overwhelmingly positive!” P.V.


De Jonge Akademie

De Jonge Akademie is een onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Bij hun tweedaagse bijeenkomst in mei 2022 te Doorn, gaf Roderik Schoorlemmer een tai chi workshop als start van het ochtendprogramma.

“Ik wist van te voren niet echt wat ik moest verwachten, maar was zeer positief verrast. Ik en de leden vonden de tai chi workshop zeer leerzaam en verhelderend. Alle lof voor Roderik, zeer heldere en aangename instructeur die zich duidelijk ook goed had ingelezen in wie er voor hem stonden. Nogmaals dank voor alles!” C.H.


Universiteit van Amsterdam

Tijdens een bijeenkomst van het bestuur van de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam, gaf Tjeerd Verbeek een coronaproof tai chi workshop. Deze vond plaats begin juli 2021 in het Griftpark te Utrecht.

“Onze heidag was zeer geslaagd, en het mooie begin ervan met jouw workshop heeft daar zeker aan bijgedragen. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord, men vond het interessant om kennis te maken met Tai Chi en was zeer te spreken over de prettige en rustige manier waarop jij ons daarin introduceerde. Dus complimenten!” M.W.


Belastingdienst

logo belastingdienstIn coronajaar 2020 verzorgde Verbeek Bedrijfstaichi drie keer een tai chi workshop voor verschillende teams van de Belastingdienst. Deze werden gegeven op verschillende conferentieoorden in de omgeving van Utrecht.

“De workshops zijn goed ontvangen. Ik denk dat het maximale eruit gehaald is, al zou ik het liefst meer tijd hebben gehad om de kern van wat we in de tweedaagse hebben willen laten gebeuren, te verbinden met de praktiserende wijsheid van Tai Chi. Dank voor jullie inzet!” H.H.


Gemeente Amsterdam
gemeente amsterdam

Voor een meeting van een team van 30 managers van de afdeling Vergunningen, Toezicht & Handhaving van de Gemeente Amsterdam, gaf Tjeerd Verbeek in maart 2019 een tai chi workshop in het Planetarium meeting centre in Amsterdam Zuidoost.

“De dag is goed verlopen. Mijn collega’s waren ontzettend positief over de tai chi workshop dus nogmaals bedankt!” M.J.


Viacom

viacom tai chi workshopViacom is het moederbedrijf van onder andere MTV, Spike en Comedy Central. In februari 2019 gaf Henk Janssen (na een keynote speaker van de School of Life) een tai chi workshop voor 200 medewerkers op hun Nederlandse vestiging aan het NDSM terrein in Amsterdam.

“Dank voor jullie bijdrage aan onze spark day. We hebben hele fijne reacties terug gekregen van de deelnemers!” L.A.

Swift
Logo Swift

Swift staat voor ‘Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication’ en is de organisatie die het internationale betalingsverkeer regelt. Van 2009 tot 2018 heeft Verbeek Bedrijfstaichi tai chi, office stretch en mindfuless lessen verzorgd op hun Nederlandse vestiging. Ook leverden we een bijdrage aan hun jaarlijkse gezondheidsweken. Met een team van drie tai chi docenten, een yogaleraar en een fysiotherapeut, brachten we 9 jaar lang ontspanning en beweging voor medewerkers van over de hele wereld. Als leverancier voldeden we aan de strenge eisen en procedures die gelden op deze locatie.

“I have found the tai chi sessions to be excellent.” (man, 48 jaar)

“I am attending the tai chi classes and would recommend them to anyone. As I have suffered from RSI in the past, I can also confirm that these sessions have an excellent preventive effect against this affection.” (vrouw, 44 jaar)

“I liked the mindfulness class a lot last year. If the schedule allows, I will join the lessons again this year!” (man, 38 jaar)

“Thanks Tjeerd, for organising the classes in recent years and especially your contributions to the Global Wellbeing Weeks.” R.D.


Albert Heijn

In juni 2017 gaf Tjeerd Verbeek een tai chi workshop aan een groep senior managers van Albert Heijn, als start van een leiderschaps-training,  die werd gegeven door Salem Samhoud. Een en ander vond plaats op de prachtige locatie ‘De Buitenwerkplaats’ te Starnmeer in Noord-Holland.

“De tai chi workshop was een leuke en inspirerende start van onze bijeenkomst. De deelnemers kwamen snel uit hun ‘werk routine’ en deden nieuwe inzichten op. Dit droeg bij aan een open mindset en resulteerde in een veel betere sessie!” M.L.


KNOV

Congres- & Vergadercentrum Domus Medica te Papendorp Utrecht is de thuisbasis van 35 (para) medische organisaties. Zo ook de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). In december 2016 gaf Tjeerd Verbeek een tai chi workshop aan een van hun teams. Centraal stond het thema ‘meebewegen en in je kracht blijven staan’.

“Ik heb gisteren de hele dag enthousiaste reacties van de deelnemers gekregen. Was dus een groot succes. Vooral de bewustwording dat ontspannen en loslaten niet altijd meevalt. Dank voor je inzet.” I. van de H.


AkzoNobel
akzonobel tai chi

In het gloednieuwe kantoor van AkzoNobel aan de Zuidas te Amsterdam, gaf Tjeerd Verbeek in januari 2016 een tai chi workshop aan een internationale groep van 50 personen. De workshop was onderdeel van het jaarlijkse event van het finance team en vond plaats voor het diner.

“We hebben enorm genoten van de workshop en je hoort nog van mij voor wat betreft het geven van een vervolg eraan.
” K.A.


SNS Bank
sns bank tai chi

Bij een heisessie van de SNS Bank in oktober 2015 te Kedichem, verzorgde Verbeek Bedrijfstaichi een tai chi workshop. Deze werd gegeven door Rob van Ham in het ochtendprogramma van de tweede dag aan enkele leden van een management team.

“De Tai Chi workshop was zeer goed gisteren. Ondanks het koude weer hebben we de workshop buiten gedaan en het is goed ontvangen, goede opbouw, docent straalde rust uit en dit kwam over op de groep waardoor ze heel relaxed de dag zijn begonnen. Bedankt voor de prettige samenwerking!
” M.L.


Eneco
eneco mindfulness

In december 2013 verzorgde Tjeerd Verbeek een mindfulness onderdeel bij een meeting van het management team van een afdeling binnen Eneco. Deze vond plaats in de Ernst Sillem Hoeve te Den Dolder en had als thema ‘de waan van de dag loslaten’.

“We hebben de mindfulness sessie als prettig ervaren. De energie ging daarna beter stromen en het heeft bijgedragen aan een zeer goede MT meeting.
Dank voor jouw bijdrage!” E.K.


bol.com

Verbeek Bedrijfstaichi verzorgde eind mei 2013 in samenwerking met LunaWorx de opening van het jaarlijkse bedrijfsfeest van bol.com. Max Tack gaf een tai chi workshop voor 450 medewerkers in de Werkspoorkathedraal – een prachtig stuk industrieel erfgoed aan de rand van Utrecht.

Ik vond het erg indrukwekkend!” C.U.


Achmea

In 2012 verzorgden we diverse workshops voor medewerkers van Achmea. In december gaf Tjeerd Verbeek een mindfulness meditatie workshop voor een klein team. De workshop was onderdeel van een bedrijfsuitje en vond plaats in Almere.

“Met name één collega heeft er veel aan gehad en hij gaat wellicht in de toekomst hier meer mee doen. De meesten waren enthousiast en een enkeling wat sceptisch.
Wat mij betreft was het een succes.” P.L.


Mooirivier

Eind maart 2012 kwam een groep managers van Achmea samen om een programma opgezet door &Samhoud te volgen. Een en ander vond plaats in het prachtige congreshotel Mooirivier te Dalfsen. Na inspirerende woorden van gastspreker Erben Wennemars konden de deelnemers kiezen uit verschillende workshops. Tjeerd Verbeek gaf twee tai chi workshops waaraan 40 mensen deelnamen.

“De workshops die u eerder voor ons hebt verzorgd zijn destijds goed bevallen; vandaar dat ik weer bij u terug ben gekomen. En ook nu heb ik alleen maar goede reacties gehoord!” B.B.


UWV

De jaarlijkse themadag van de afdeling Bijzondere Zaken van het UWV vond in november 2011 plaats in ‘De Fabrique’ te Maarssen. Naast een inhoudelijk deel stonden er ook diverse workshops op het programma. Verbeek Bedrijfstaichi verzorgde twee tai chi workshops waarop ruim 80 medewerkers zich hadden ingetekend.

“Tjeerd, mijn hartelijke dank voor jouw bijdrage aan onze themadag afgelopen dinsdag. Ik heb van alle collega’s zeer positieve reacties gehad. Mede dank zij jouw inbreng was het een superdag! Veel succes verder in de toekomst en wij treden graag op als eventuele referentie.” R.H.


ProRlogoail

In juni 2010 namen 8 managers van ProRail deel aan een tweedaagse retraite in Utrecht. Paul Westerman gaf in het ochtendprogramma een tai chi workshop rond het thema ‘van buiten naar binnen’.

“De workshop voldeed niet aan onze verwachting… hij was beter!! De oefeningen droegen bij aan het versterken van het onderlinge contact. Zeer geslaagd; niet in de laatste plaats door het overtuigende optreden van de docent.” A.M. van den B.


Unilever
logo

Tijdens een internationale meeting van Unilever in september 2008 ‘op de hei’, verzorgden we een tai chi workshop voor 30 deelnemers. Sindsdien wordt Verbeek Bedrijfstaichi regelmatig teruggevraagd om een bijdrage te leveren aan activiteiten en evenementen binnen Unilever.

“Bedankt voor alles! De tai chi workshop was een leuke activiteit – perfect! Als we nog een keer iemand nodig hebben voor een workshop zal ik jullie weer benaderen.” S. van E.


APMT/Maersk
logo

Een van onze tevreden klanten is APM Terminals – een dochterbedrijf van het Deense Maersk. We organiseerden in de zomer van 2006 voor twee meetings vijf tai chi workshops in de prachtige binnentuin van Grand Hotel Karel V te Utrecht. Hieraan deden managers mee uit o.a. India, Denemarken, China, Engeland en de VS.

“Hi Tjeerd, many thanks for the tai chi session today – we really enjoyed it! Could you do a session with us again tomorrow, building on what we did this morning?” M.F.

“We do have an evaluation question asking about morning activities and the feedback was rated a lot higher this time, so a big thank you for your wonderful workshops. The exercise on the last day for leadership was very good and ties in well with our meeting. All 3 days were very well done Tjeerd, thank you so much for accepting our offer to run these workshops.” S.S.

In 2007 en 2008 werd tai chi een vast onderdeel van deze strategic management meetings. Verbeek Bedrijfstaichi verzorgde dagelijkse sessies hiervoor in Zandvoort, Utrecht en Heemskerk.


Rabobank
logo

In november 2006 gaf Tjeerd Verbeek een twee uur durende tai chi workshop aan enkele financieel analysten van Rabobank Nederland. De sessie maakte deel uit van hun teambuildingsdag. Ook gaven wij advies over de locatie voor deze dag.

“Beste Tjeerd, heel erg bedankt voor je enthousiasme en de manier waarop je de toch wel sceptici onder ons wist te boeien. Iedereen heeft het heel erg leuk gevonden!” D.R.


Capgemini
capgemini tai chi

Het management team van Capgemini Technology Services was in september 2005 enkele dagen bijeen in Soestduinen om te vergaderen. Laura Stone verzorgde in de vroege ochtend een tai chi sessie voor 20 deelnemers.

“De reacties waren erg positief. Laura is erin geslaagd om de redelijk grote sceptici met aandacht en toewijding de oefeningen te laten ondergaan en uit te voeren. De dag zelf hebben we daarna vol energie voort gezet en de sessie heeft bijgedragen tot een zeer succesvolle meeting.” H.V.


Trimbos-instituut

Verbeek Bedrijfstaichi verzorgtlogo al meer dan 10 jaar lunchpauze tai chi en andere lessen voor de medewerkers van het Trimbos-instituut in Utrecht. Enkele reacties:

“Als ik naar Tai-Chi ben geweest voel ik me helemaal opgepept. De drukte van het secretariaat valt dan van me af, en de rest van de dag voel ik me ontspannen.” (vrouw, 29 jaar)

“Tai chi doet altijd weer waar het voor bedoeld is… De definitieve onthaasting!” (vrouw, 41 jaar)

“Het leukste cadeautje ‘van de zaak’ sinds ik hier ben komen werken en nuttig bovendien.” (man, 47 jaar)

“Even weg van je werk en terug naar jezelf. Juist daardoor kun je alles weer loslaten.” (vrouw, 53 jaar)


VSO
logo

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die structurele hulp biedt in ontwikkelingslanden ter bestrijding van armoede. Epi van de Pol gaf in september 2004 een tai chi workshop als onderdeel van hun personeelsuitje.

“De workshop Tai Chi afgelopen dinsdag is in zeer goede aarde gevallen bij mijn collega’s. Iedereen was er erg over te spreken en er zijn er zelfs een paar die plannen hebben om er verder mee te gaan. Epi van de Pol deed het prima. Bedankt voor het meedenken over de locatie, je flexibiliteit en de korting die we kregen.” L.B.