Regelmatig organiseren wij tai chi workshops bij zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten. Het gaat dan om workshops voor grote groepen van 50 tot 500 deelnemers. (Klik hier voor 5-50 deelnemers.)

Tai Chi workshops voor grote groepen

Wanneer tai chi?

Een workshop tai chi is een goede keuze als u een plenair moment van ontspanning of bezinning wilt opnemen in het programma. De deelnemers maken kennis met tai chi, doen gezamenlijk rustige bewegingen en kunnen tot zichzelf komen.  Trefwoorden: gezond, ontspannend, beweging, vitaliteit, energizer.

Locatie & faciliteiten

Ook onze workshops voor grote groepen kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland gegeven worden. De ruimte moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen: oppervlakte minimaal 2 m2 per deelnemer en op kamertemperatuur. Verder is er een (klein) podium en een geluidsinstallatie nodig. Een workshop tai chi kan prima in de openlucht plaatsvinden.

Tijdstip en duur

Bij meer dan 50 deelnemers adviseren wij een duur van maximaal 45 minuten. Bij meer dan 250 deelnemers minder dan 30 minuten, met een minimum van 15 minuten. De workshop kan op elk moment van de dag worden gegeven. Wanneer de workshop wordt gecombineerd met een diner of borrel, kan deze het beste daarvóór plaatsvinden want een volle maag en alcohol gaan niet goed samen met tai chi.

tai chi workshop grote groep in de jaarbeurs

Docenten

Het geven van tai chi workshops voor grote groepen is een vak apart. Wij beschikken over enkele docenten die daar ruime ervaring mee hebben. Zij weten de juiste balans tussen inhoud en entertainment aan te brengen en krijgen zo de groep in beweging.

Taal

OfferteOnze workshops worden standaard gegeven in het Nederlands of het Engels. Informeer naar mogelijkheden voor andere talen; soms zijn bijvoorbeeld Duits of Frans mogelijk.

Klanten | Referenties

Verbeek Bedrijfstaichi verzorgde al met succes tai chi workshops voor grote groepen bij evenementen van onder andere: Unilever, GGD, Randstad (opening Olympisch jaar), Bayer, Loyens & Loeff, Boskalis, Damen Shipyards, Bol.com, Viacom (MTV), UWV en KPN. We werken daarbij vaak samen met evenementenbureaus.

Kosten

De kosten van uw tai chi workshop hangen o.a. af van het aantal deelnemers, de plaats, datum & tijdstip en het aantal afgenomen workshops. Boekt u ruim van te voren, dan is de prijs lager dan bij last-minute boekingen. Tai chi workshops voor grote groepen zijn er vanaf 695 euro (exclusief 21% BTW).tai chi workshop voor grote groep op het strand

Andere workshops voor grote groepen

Naast tai chi workshops kunnen wij ook andere workshops verzorgen voor grote groepen. Mindfulness (meditatie) is een goede keuze wanneer de deelnemers op een stoel zitten (conferentie/ theaterzaal) tijdens uw bijeenkomst. Een qigong workshop lijkt sterk op tai chi, maar dan zonder partneroefeningen, rustiger en met eenvoudige bewegingen. Neem contact op voor advies op maat.

Offerte

OfferteVraag geheel vrijblijvend een offerte aan met ons handige formulier of informeer naar de mogelijkheden per email via de contact pagina.

Meer informatie

Voor meer informatie over tai chi zie ‘Wat is tai chi‘ of ga naar deze uitgebreide pagina over tai chi op wikipedia.