Regelmatig organiseren wij tai chi workshops bij zakelijke evenementen en grote bedrijfsfeesten. Het gaat dan om workshops voor 50 tot 500 deelnemers. (Klik hier voor 5-50 deelnemers.)

Tai Chi workshops voor grote groepen

Wanneer tai chi?
Een workshop tai chi is een goede keuze als u een plenair moment van ontspanning of bezinning wilt opnemen in het programma. De deelnemers maken kennis met tai chi, doen gezamenlijk rustige bewegingen en kunnen tot zichzelf komen. De docent en eventuele assistenten dragen Chinese kleding en er wordt op de achtergrond sfeervolle muziek gedraaid. De juiste belichting maakt het af. Trefwoorden: gezond, ontspannend, beweging, China, vitaliteit.

Lokatie & faciliteiten
Ook onze workshops voor grote groepen kunnen op iedere gewenste lokatie in Nederland gegeven worden. De ruimte moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen: oppervlakte minimaal 1 m2 per deelnemer en op kamertemperatuur. Verder is er een (klein) podium en een geluidsinstallatie nodig. Een workshop tai chi kan prima in de openlucht plaatsvinden.

Tijdstip en duur
Bij meer dan 50 deelnemers adviseren wij een duur van maximaal 45 minuten. Bij meer dan 250 deelnemers minder dan 30 minuten, met een minimum van 12 minuten. De workshop kan op elk moment van de dag worden gegeven. Wanneer de workshop wordt gecombineerd met een diner of borrel, kan deze het beste daarvóór plaatsvinden want een volle maag en alcohol gaan niet goed samen met tai chi.tai chi workshop voor grote groep op het strand

Docenten
Het geven van tai chi workshops voor grote groepen is een vak apart. Wij beschikken over enkele docenten die daar ruime ervaring mee hebben. Zij weten de juiste balans tussen inhoud en entertainment aan te brengen en krijgen zo de groep in beweging. Ook kunnen zij de workshop in het Engels geven.

Klanten | Referenties
Verbeek Bedrijfstaichi verzorgde tai chi workshops bij grote evenementen van onder andere: Unilever, GGD, Randstad (opening Olympisch jaar), Bayer, Loyens & Loeff, Damen Shipyards, Bol.com, Viacom (MTV), UWV en KPN. We werken daarbij vaak samen met evenementenbureaus.

Kosten
De kosten van uw tai chi workshop hangen o.a. af van het aantal deelnemers, de plaats, datum & tijdstip en het aantal afgenomen workshops. Boekt u ruim van te voren, dan is de prijs lager dan bij last-minute boekingen. Tai chi workshops voor grote groepen zijn er vanaf 695 euro (exclusief 21% BTW).

tai chi workshop grote groep in de jaarbeurs

Andere workshops voor grote groepen
Naast tai chi workshops kunnen wij ook andere workshops verzorgen voor grote groepen. Mindfulness (meditatie) is een goede keuze wanneer de deelnemers op een stoel zitten (conferentie/ theaterzaal) tijdens uw bijeenkomst. Een qigong workshop lijkt sterk op tai chi, maar dan zonder partneroefeningen, rustiger en met eenvoudige bewegingen. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.