Een tai chi workshop is zeer geschikt als bedrijfsuitje, ter opluistering van een bijeenkomst of als onderdeel van een training. Een tai chi workshop is ontspannend, brengt mensen in beweging en draagt bij aan de teamspirit. Onze professionele docenten spelen daarbij graag in op uw wensen.workshop tai chi

Groepsgrootte

Het aantal deelnemers kan uiteenlopen van 5 tot 500 personen. De informatie hieronder gaat over workshops voor 5 tot 50 deelnemers. We hebben een aparte pagina voor tai chi workshops voor grotere groepen.

Kosten van een tai chi workshop

De kosten van een workshop hangen o.a. af van het aantal deelnemers, de plaats, datum & tijdstip, de duur en het aantal afgenomen workshops. Boekt u ruim van te voren, dan is de prijs lager dan bij last-minute boekingen. Tai chi workshops zijn er vanaf 425 euro (exclusief 21% BTW). Onze tarieven zijn altijd inclusief reiskosten.

Locatie

Onze workshops kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland gegeven worden. De ruimte moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen: oppervlakte circa 3 m2 per deelnemer, stil & rustig, niet toegankelijk voor derden en op kamertemperatuur. Een workshop tai chi kan prima in de openlucht plaatsvinden. Natuurlijk kunnen wij ook de locatie voor u regelen; met name in Utrecht en omgeving.

Tijdstip en duur

Een workshop tai chi duurt circa 75 minuten; iets langer of korter is ook mogelijk. Wanneer de workshop wordt gecombineerd met een diner of borrel, kan deze het beste daarvóór plaatsvinden. Een volle maag en alcohol gaan namelijk niet goed samen met tai chi.tai chi workshop op het strand

Inhoud van een tai chi workshop

Onze standaard workshop is een introductie in de tai chi. De docent wisselt uitleg af met het doen van oefeningen. Naast leren wat tai chi is, kunnen de deelnemers het zelf ervaren. In veel gevallen is het mogelijk het thema van uw bijeenkomst terug te laten komen in de workshop.

Kleding en benodigdheden

Tai chi kan in gewone, ruimzittende kleding worden gedaan. Bij voorkeur op schoenen met platte zolen, eventueel met schoenen uit. Matjes, handdoeken of een geluidsinstallatie zijn niet nodig.

Taal

De workshops worden standaard gegeven in het Nederlands of het Engels. Informeer naar mogelijkheden voor andere talen; soms zijn bijvoorbeeld Duits of Frans mogelijk.

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden via de contact pagina.

tai chi workshop utrecht indoor

Meer informatie over tai chi

Voor meer informatie over tai chi zie ‘Wat is tai chi‘ of ga naar deze uitgebreide wikipedia pagina.

Andere workshops

Naast tai chi workshops, bieden wij voor kleinere groepen ook de volgende workshops: Mindfulness (meditatie), ‘Office Stretch’, Qigong en ‘Tai Chi & Leiderschap’.