permanent beta dag #9Op maandag 14 november zal Tjeerd Verbeek een tai chi workshop geven bij de negende Permanent Beta dag, die plaatsvindt in Amsterdam Connected te Amsterdam-Zuidoost.

Permanent Beta

Permanent Beta brengt mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst. Een van de initiatieven is de tweejaarlijkse Permanent Beta dag.

Tai Chi workshop

Bij tai chi denk je waarschijnlijk aan traag bewegende mensen in het park – alsof ze zwemmen in de lucht. Klopt. Maar tai chi is veel meer dan dat! In de workshop kijken we naar twee basiskwaliteiten van deze Chinese beweeg- en vechtkunst: aandacht en ontspanning. We doen dat met solo- en partneroefeningen. Meditatie in interactie! De tai chi workshop is van 12:00 uur tot 12:45 uur in de Zen Lounge op de 5e verdieping.

Wat kun je verder verwachten?

Meer dan 50 sprekers klimmen op het podium om de bezoekers te overladen met kennis en inspiratie op het gebied van wetenschap, techniek en cultuur. Enkele namen: Brenno de Winter, Vincent Everts en Martijn Aslander. Verder kan je meedenken over concrete maatschappelijke vraagstukken binnen het Permanent Beta Lab.

Aanmelden gaat via meetup. Het is bijna volgeboekt, maar er komen telkens weer plaatsen vrij door afmeldingen. Voor meer info: www.permanentbeta.nl. Locatie: Amsterdam Connected

Tai Chi bij Permanent Beta Dag