Tai chi is een Chinese beweegkunst met drie aspecten: gezondheid, meditatie en vechtkunst. Kenmerkend zijn de rustige gracieuze bewegingen, die lichaam en geest in balans brengen. Tai chi op het werk aanbieden geeft de medewerkers van uw bedrijf toegang tot ontspanning en beweging.

Lesinhoudtai chi op het werk

In de tai chi lessen leren uw medewerkers de tai chi vorm – een reeks vloeiende bewegingen die geconcentreerd wordt uitgevoerd. Daarnaast wordt ingegaan op de principes achter tai chi. Het is een mix van doen, leren, ervaren en begrijpen. De lessen beginnen met een warming-up.

Resultaat van tai chi op het werk

Ontspannen medewerkers. Na verloop van tijd kunnen zij ook de principes van tai chi toepassen in het dagelijks leven, en zo effectiever functioneren. Tai chi op het werk draagt bij aan:

  • Beter omgaan met stress
  • Preventie & reductie van klachten aan het bewegingsapparaat
  • Persoonlijke ontwikkeling & bewustwording

Praktisch

De tai chi lessen worden wekelijks incompany gegeven en duren 45 of 60 minuten. Het maximum aantal deelnemers is 20 per groep. Behalve een ruimte (vergaderzaal) van circa 60m2 is er niets nodig. Er zijn twee formats: blokken van 10 lessen of doorlopend.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u weten hoe te starten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak. Zie ook de andere lessen die we aanbieden als verzuimpreventie.