Stressvrij leven podcast

In juli 2021 was ik te gast bij de Stressvrij leven podcast van Mieke Maat. Deze podcast gaat over stress, overspanning en burn-out. Mieke gaat daarin in gesprek met (stress) experts en coaches.

Inhoud

Ons gesprek duurt 45 minuten en gaat vooral over wat tai chi is en de waarde ervan voor bedrijven. Tai chi als manier om je gezondheid te verbeteren, als meditatie en als vechtkunst. Ook staan we stil bij stress/burn-out en tai chi. Aan het einde geef ik een tip voor het omgaan met stress.

Stressvrij leven & Wakker worden

De Stressvrij leven podcast is onderdeel van Mieke’s bedrijf ‘Wakker Worden’. Haar missie is: ‘Samen maken we onze samenleving gezond, gelukkig en stressvrij’.

Kanalen

De Stressvrij leven podcast kan via diverse kanalen – onder andere Spotify – worden beluisterd. De links daarnaar verschijnen hier zodra ze beschikbaar zijn. (update: het lijkt er op dat de podcast niet meer via al deze kanalen wordt aangeboden…)

Het interview is te beluisteren en te bekijken op Youtube:

Keywords

podcast, interview, tjeerd verbeek, mieke maat, tai chi, bedrijfstaichi, stress, burn-out, qigong, bewegingsarmoede, vitaliteit, stressvrij leven, wakker worden, bewegen op het werk.

Interview Stressvrij leven podcast