nive controllerscongres 2017 nive opleidingenOp vrijdag 7 april 2017 vindt het jaarlijkse NIVE Controllerscongres plaats te Maarssen. Tijdens dit congres zal ik twee workshops geven met als titel ‘Tai Chi voor controllers’.

Controllerscongres

Het belooft een inspirerende dag te worden met diverse topsprekers en workshops. Bekijk het volledige programma. Een impressie van het vorige NIVE controllerscongres uit 2016 met o.a. Ben Tiggelaar is hier te zien.

Thema

Dit jaar is het thema ‘De controller beweegt!’. Alles in een organisatie is continu in beweging door veranderingen in de bestaande structuren, bedrijfsprocessen, systemen, inzichten en uitvoering. Maar ook de externe omgeving van klanten, concurrenten, leveranciers en geldverstrekkers staat niet stil. Als je zelf blijft stilstaan, word je van alle kanten ingehaald. Hoe gaat de controller hiermee om bij het uitvoeren van zijn financiële functie? Wanneer beweeg je mee of juist tegen in de organisatie? En hoe zet je anderen aan tot bewegen?

Tai Chi

Gezien het thema van het congres is tai chi een goed passend onderdeel! Binnen tai chi is bewegen in relatie tot de ander een centraal gegeven. Net als ‘in control zijn’ door los te laten. In mijn workshops zal dit in verschillende oefeningen naar voren komen. Maar ook het belang van (fysiek) bewegen bij een zittend beroep komt aan bod.

NIVE

NIVE Opleidingen biedt al ruim 30 jaar hoogwaardige opleidingen en cursussen voor financiële professionals in alle denkbare sectoren. De opleidingen en cursussen zijn praktijkgericht, interactief, actueel en gericht op kennis en vaardigheden voor financiële professionals. NIVE Opleidingen maakt onderdeel uit van Freia; een verzameling bedrijven die actief is op het gebied van opleiden en trainen.

Korting

Omdat ik op deze manier verbonden ben aan het congres, mag ik mijn relaties uitnodigen om deel te nemen voor het relatietarief van 125 euro (normaal 395 euro). Wil je hiervan gebruikmaken, meld je dan aan onder vermelding van mijn naam bij de opmerkingen. (Update 4 april: het congres is inmiddels uitverkocht)

Meer info

Zie de website van het NIVE Controllerscongres of download de flyer.

Tai Chi voor Controllers | NIVE congres