mindfulness workshop permanent beta dag 2018Op maandag 25 juni 2018 zal Tjeerd Verbeek een mindfulness workshop geven bij de 12e Permanent Beta dag. Deze vindt plaats bij Seats2Meet Utrecht en heeft als overkoepelend thema ‘Collectieve Intelligentie’.

Permanent Beta

Permanent Beta brengt mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst. Een van de initiatieven is de tweejaarlijkse Permanent Beta dag.

Mindfulness workshop

Tijdens een Permanent Beta dag krijg je soms meer informatie en indrukken te verwerken dan je aankan. Een goed idee om je brein dan wat rust te gunnen. Dat kan tijdens de mindfulness workshop die Tjeerd Verbeek van Verbeek Bedrijfstaichi verzorgt. De workshop is van 17:00 uur tot 17:55 uur in zaal 15; hier lees je meer over de inhoud van deze mindfulness workshop.

Wat kun je verder verwachten?

Meer dan 30 sprekers betreden het podium om de bezoekers te overladen met kennis en inspiratie op het gebied van wetenschap, techniek en cultuur. Met onder andere Johan van Houten, Niesco Dubbelboer en Peter Ros. Verder kan je meedenken over concrete maatschappelijke vraagstukken binnen het Permanent Beta Lab.

Meer info en aanmelden via meetup. Toegang is gratis.
Algemene info: www.permanentbeta.nl.

Mindfulness bij Permanent Beta