Infostress? Altijd bereikbaar? Druk, druk, druk? Dan is het een verademing om eens stil te staan en tot jezelf te komen. Dat is waar het in onze mindfulness workshop om draait. Zeer geschikt als moment ter bezinning bij een bijeenkomst, als onderbreking tijdens een heidag of onderdeel van een training. Een mindfulness meditatie workshop is rustgevend en leert de deelnemers bewust te ontspannen. Keywords: aandacht, bezinning, ontspanning, bewustwording, anders met stress omgaan.

Inhoud van een mindfulness workshopworkshop mindfulness zakelijk

Deze workshop is een eerste kennismaking met mindfulness meditatie. De docent wisselt uitleg af met het doen van oefeningen en interactie met de groep. De belangrijkste thema’s: in het hier en nu zijn, aandacht hebben voor waar je mee bezig bent, uit het hoofd in het lichaam. De eigen ervaring van de deelnemers staat daarbij centraal. De workshop is geschikt voor beginners en zeker ook voor sceptische collega’s. Soms is het mogelijk het thema van uw bijeenkomst terug te laten komen in de workshop.

Groepsgrootte

De informatie op deze pagina gaat over onze standaard mindfulness workshop, die geschikt is voor 5 tot 25 personen. Voor grotere groepen kunnen we een workshop op maat maken. (Zo hebben we in 2009 een korte meditatie sessie verzorgd voor 600 personen bij een congres in de Beurs van Berlage over geluk. Zie hier een filmpje – start op 00:57.) Neem contact op voor de mogelijkheden.

Locatie

Deze workshop kan op iedere gewenste locatie in Nederland gegeven worden. De ruimte moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen: oppervlakte minimaal 2 m2 per deelnemer, stil & rustig en op kamertemperatuur. Een workshop mindfulness meditatie kan in de openlucht plaatsvinden. Natuurlijk kunnen wij ook de locatie voor u regelen; met name in Utrecht en omgeving.

Kosten van een mindfulness meditatie workshop

OfferteDe kosten van een mindfulness workshop hangen o.a. af van de plaats, datum & tijdstip, de duur en het aantal afgenomen workshops. Boekt u ruim van te voren, dan is de prijs lager dan bij last-minute boekingen. Mindfulness workshops zijn er vanaf 395 euro (exclusief 21% BTW).

Tijdstip en duurmindfulness workshop voor bedrijven

Een workshop mindfulness duurt circa 75 minuten; iets langer of korter is ook mogelijk. Wanneer de workshop wordt gecombineerd met een diner of borrel, kan deze het beste daarvóór plaatsvinden. Een volle maag en alcohol gaan namelijk niet goed samen met mediteren.

Kleding & benodigdheden

Mindfulness kan in gewone, ruimzittende kleding worden gedaan. Voor de workshop hebben we per deelnemer een stoel nodig.

Soorten workshops

In ons aanbod van meditatieve workshops, hebben we naast deze mindfulness workshop ook nog de Qigong workshop.

Taal

De workshop kan worden gegeven in het Nederlands of het Engels. Informeer naar mogelijkheden voor andere talen.

Referenties

Verbeek Bedrijfstaichi verzorgde de afgelopen jaren met succes mindfulness workshops voor teams en afdelingen van onder andere: Achmea, de Rabobank, Kennedy Van der Laan, Eneco, ING, SWIFT, ICTU en het Trimbos Instituut.

Offerte

OfferteVraag geheel vrijblijvend in enkele minuten een offerte aan met ons handige formulier of informeer per email naar de mogelijkheden via de contact pagina.