Office stretch is een mix van oefeningen uit tai chi, yoga en fitness en geïispireerd op de methode Egoscue. Het is er volledig op gericht om de effecten van langdurig zitten op het lichaam te neutraliseren. Ideaal dus voor kantoor-medewerkers, die klachten aan het bewegings-apparaat (bijvoorbeeld RSI of rugpijn) willen voorkomen of verminderen. Office Stretch is ook zeer geschikt voor mensen die weer willen gaan beginnen met sporten.

Lesinhoudoffice stretch - bedrijfsyoga

In een office stretch sessie doorlopen de deelnemers een rijk gevarieerde set bewegingen. Dit draagt op actieve wijze bij aan een krachtig en soepel lichaam en een goede houding. Daarnaast wordt het plezier in bewegen en het nut daarvan onderstreept.

Resultaat

Behalve dat het een verfrissende werking heeft, doorbreekt het de langdurige zithouding van uw personeel. Office stretch verbetert de lichaamshouding en draagt daarmee bij aan:

  • Preventie klachten bewegingsapparaat
  • Reductie klachten bewegingsapparaat

Doelgroep

De office stretch lessen zijn voor medewerkers die simpelweg fysieke oefeningen willen doen. Dit ter verbetering van hun houding en om klachten te voorkomen of terug te dringen. Een laagdrempelige les met open inloop en nuchtere sfeer zonder meditatieve elementen. Geen leercurve.

Praktisch

De office stretch lessen worden wekelijks incompany gegeven en duren 30, 45 of 60 minuten. Het maximum aantal deelnemers is 20 per groep. Naast een ruimte (vergaderzaal) van circa 50m2 zijn er yogamatjes nodig. Er zijn twee formats: blokken van 10 lessen of doorlopend.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u weten hoe te starten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak. Zie ook de andere vitaliteitslessen die we incompany aanbieden.