Door uw medewerkers de mogelijkheid te bieden regelmatig te bewegen en ontspannen, levert u een bijdrage aan hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Gezonde medewerkers verzuimen minder en presteren beter. Ons aanbod van incompany lessen is een uitstekende manier om stress en bewegingsarmoede te verminderen en daarmee de vitaliteit te verhogen!

Ons incompany vitaliteits-aanbod

Wij verzorgen diverse lessen waarin bewegen en ontspannen centraal staan. Deze lessen dragen bij aan het voorkomen of verminderen van klachten aan het bewegingsapparaat en stress.

Tai Chi

> Meer over wekelijkse tai chi lessen op het werk...

Mindfulness

Office Stretch

Lees meer over wekelijkse office stretch lessen op het werk...

Qigong

Lees meer over wekelijkse qigong lessen op het werk...

Ervaring

Verbeek Bedrijfstaichi heeft ruim 15 jaar ervaring met het opzetten en aanbieden van incompany vitaliteitslessen. Wij deden dit onder andere al bij het Trimbos Instituut, UMC Utrecht, Swift, UWV en Kennedy van der Laan. Ons aanbod past goed naast andere tools voor gezondheids-management zoals stoelmassage en bedrijfsfitness. We adviseren u graag over hoe u het hoogste rendement haalt uit het aanbieden van onze incompany lessen. Ook zijn we graag uw partner bij het organiseren van een vitaliteitsweek.

Positieve effecten

Ons aanbod verhoogt de productiviteit en draagt het bij aan een vitale bedrijfscultuur. Ook maakt u uw organisatie aantrekkelijker voor werknemers. Deelnemen aan de lessen bevordert een gezonde leefstijl en draagt in veel gevallen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van uw werknemers.

Verzuimpreventie

Natuurlijk zorgen bovenstaande factoren ook voor het verlagen van het ziekteverzuim. Met name het verzuim en uitval gerelateerd aan hoge werkdruk (burn-out) en langdurig zittend werken (rugklachten) reageren goed op ons aanbod. Daarin staan bewust ontspannen en bewegen centraal.

Praktische voordelen

Alle lessen kunnen in gewone, ruimzittende kleding worden gedaan. De kans op blessures is bij deze beheerste bewegingsvormen zeer klein en het kan op elke leeftijd worden beoefend. Faciliteiten zoals doucheruimtes of sportmateriaal zijn niet nodig.

Meer informatie

Is uw interesse gewekt en wilt u uw corporate wellness programma uitbereiden met tai chi of mindfulness? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons incompany vitaliteit aanbod of een afspraak. We denken graag met u mee en maken een programma op maat.