Verbeek Bedrijfstaichi verzorgt tai chi & mindfulness workshops, lessen en trainingen voor de zakelijke markt. Wij beschikken over een landelijk netwerk van ervaren docenten en zijn u graag van dienst. Verbeek Bedrijfstaichi is in 2000 opgericht door Tjeerd Verbeek en is gevestigd in Utrecht.

Visietai chi voor bedrijven - verbeek bedrijfstaichi

Stress en gebrek aan lichaamsbeweging zijn de vijanden van de moderne mens. De kernkwaliteit van tai chi is ontspannen bewegen met aandacht. Dit leidt tot rust, evenwicht en bewustwording. In een samenleving waar dat voor velen een schaars goed is, biedt tai chi een uitkomst. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling; u kunt bij Verbeek Bedrijfstaichi terecht wanneer u als organisatie iets wilt doen met tai chi. Mindfulness is daar onlosmakelijk mee verbonden.

Klanten

Bedrijven uit verschillende branches – profit en non-profit – behoren tot onze klantenkring. Zo werk(t)en wij al voor de Belastingdienst, Capgemini, KPN, Maersk, NS, Rabobank, Philips en het Trimbos-instituut. Dit zijn onze klanten en lees ook hun ervaringen met Verbeek Bedrijfstaichi.

Docenten

Wij werken met professionele docenten – elk met zijn of haar eigen specialiteit. Zij beschikken over ruime ervaring met het lesgeven in tai chi en/of mindfulness. Daarnaast hebben de meesten een HBO/WO achtergrond en werkervaring in allerlei bedrijfstakken. Doordat wij met meerdere docenten werken kunnen we continuïteit waarborgen.