Een tai chi workshop is zeer geschikt als onderdeel van bijvoorbeeld een heidag, een teamsessie, training of vitaliteitsweek. Een tai chi workshop is ontspannend, brengt mensen in beweging en draagt bij aan teambuilding. Onze ervaren docenten spelen daarbij graag in op uw wensen. Voordelen van werken met Verbeek Bedrijfstaichi:

  • Tai Chi workshops op locatie door heel Nederland
  • Professionele docenten van HBO/academisch niveau
  • Vele tevreden klanten gingen u voor!

workshop tai chi

Groepsgrootte

Het aantal deelnemers kan uiteenlopen van 5 tot 500 personen. De informatie hieronder gaat over workshops voor 5 tot 50 deelnemers. We hebben een aparte pagina voor tai chi workshops voor grotere groepen.

Kosten van een tai chi workshop

De kosten van een workshop hangen o.a. af van het aantal deelnemers, de plaats, datum & tijdstip, de duur en het aantal afgenomen workshops. Boekt u ruim van te voren, dan is de prijs lager dan bij last-minute boekingen. Tai chi workshops zijn er vanaf 440 euro (exclusief 21% BTW). Onze tarieven zijn altijd inclusief reiskosten. Vraag met ons handige formulier in enkele minuten een offerte aan.

Locatie

Onze workshops kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland gegeven worden. De ruimte moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen: oppervlakte 20 m2 plus circa 3 m2 per deelnemer, stil & rustig, niet toegankelijk voor derden en op kamertemperatuur. Een workshop tai chi kan prima in de openlucht plaatsvinden. Natuurlijk kunnen wij ook de locatie voor u regelen. Met name in Utrecht en omgeving kennen wij diverse geschikte indoor en outdoor plekken.

Tijdstip en duur

OfferteEen workshop tai chi duurt circa 75 minuten; iets langer of korter is ook mogelijk. Wanneer de workshop wordt gecombineerd met een diner of borrel, kan deze het beste daarvóór plaatsvinden. Een volle maag en alcohol gaan namelijk niet goed samen met tai chi.

tai chi workshop op het strand

Inhoud van een tai chi workshop

Onze standaard workshop is geschikt als een eerste kennismaking met tai chi. Na een korte introductie en warming-up, wisselt de docent uitleg af met het doen van oefeningen. Onderwerpen die daarbij vaak aan bod komen zijn: ‘loslaten & ontspannen’, ‘uit het hoofd in het lijf’, ‘de kracht van aandacht’, ‘in balans onder druk’ en ‘leiden & volgen’. Naast leren wat tai chi is, kunnen de deelnemers de basisprincipes ervan zelf ervaren. In veel gevallen is het ook mogelijk het thema van uw bijeenkomst terug te laten komen in de workshop.

Kleding en benodigdheden

Tai chi kan in gewone, ruimzittende kleding worden gedaan. Bij voorkeur op schoenen met platte zolen, eventueel met schoenen uit. Matjes, handdoeken of een geluidsinstallatie zijn niet nodig.

Taal

OfferteDe workshops worden standaard gegeven in het Nederlands of het Engels. Informeer naar mogelijkheden voor andere talen; soms zijn bijvoorbeeld Duits of Frans mogelijk.

Meer informatie over tai chi

Tai chi is een Chinese beweegkunst, die gaat over drie dingen: gezondheid, meditatie en vechtkunst. Voor achtergrondinformatie over tai chi zie ‘Wat is tai chi‘ of ga naar deze uitgebreide wikipedia pagina.

tai chi workshop utrecht indoor

Andere workshops

Naast tai chi workshops, bieden wij voor kleinere groepen ook de volgende workshops: Mindfulness (meditatie), ‘Office Stretch’, Qigong en ‘Tai Chi & Leiderschap’.

Maatwerk & advies

Graag denken wij met u mee wanneer u een heisessie, gezondheidsdag of bedrijfsevenement aan het organiseren bent. Tai chi, qigong of mindfulness? Voor of na de lunch? Indoor of outdoor? Drie workshops voor 30 personen; of één voor 90?
Wij adviseren u vrijblijvend over hoe en welke workshop(s) u het best in uw programma kan opnemen. Ook maken we onze workshops voor u op maat. Neem contact op.

Referenties

Verbeek Bedrijfstaichi is leverancier van zakelijke tai chi workshops sinds 2000. Vele bedrijven maakten in de afgelopen jaren gebruik van onze diensten. Zie hier voor een overzicht van onze klanten per branche en lees hier hun ervaringen.

Offerte

OfferteVraag geheel vrijblijvend een offerte aan met ons handige formulier of informeer naar de mogelijkheden per email via de contact pagina. Fijn als u daarbij de volgende zaken noemt: de locatie, datum en tijdstip, type workshop, aantal deelnemers en het soort bijeenkomst. Staat nog niet alles vast? Geef dan een indicatie.